knapp_najk.net.gifknapp_kontakt.gifknapp_wireless.gifknapp_support.gifknapp_intranet.gif
 Låter det intressant? Bli medlem? Vill du veta mer? Är vi för högljudda? Hatar du oss? Hackade du oss? Stavfar vi fhel på hjemmesidan?

 


Speed 54 Mbps Kontakt är inte alltid så lätt, ibland tvingas man faktiskt prata med omvärlden, trots att man hellre vill ligga kvar i soffan och äta pizza, men så ringer den där dumma saken, och så svarar man utan att veta att det på andra sidan är en telefonförsäljare. Puh, som tur är slipper man sådant i den elektroniska världen.. Eller hur var det nu med det elektroniska skräpet som hamnar i våra inkorgar? Jippie 32 nya mail, varav 5 riktiga mail, varav minst en är dublett för avsändaren inte riktigt vetat vad han/hon gjort.

 

Om du vill komma i kontakt med oss, tag en bild på dej själv. Maila sedan över den tillsammans med namn, adress, visakortsnummer, giltighetstid, personnummer, skostorlek samt vad du gillar för sorts pasta. Jag svär på min vänstra hamster inga brev kommer besvaras.

 

 

Okejdå, så länge ditt ärende täcks inom rubricerade ämnen (se där uppe du vet, kompis) läser vi och besvarar på elektronisk post. snigelpost hoppas vi inte du skickar oss någon, vi vill ändå inte ha några räkningar från dig. Våran epostadress är floodgate <at> najk <dot> net. Eller som sveriges television skulle utrycka det hela, mailto floodgate snabela najk punkt net.

Chatta via rendezvous
Du vet väl att du kan använda rendezvous över vårat nät?

 

Lyssna på musik
Du kan lyssna på den utdelade musiken över nätet. Kräver iTunes 4.x